Lagerhotel og fjernlager


Mangler du plads til lageropbevaring? Vi tilbyder flere muligheder for opbevaring af din lagerbeholdning til billige priser. Du kan for eksempel vælge at anvende et af vores mange depotrum til opbevaring af lagervarer. Her kan du få fra 4,5 m2 til 10,5 m2, hvilket er passende til et mindre parti varer. Alle vores aflåste depotrum er altid opvarmet til mindst 10 grader, og her er god luftcirkulation og alarm i bygningen.

Lige meget hvilken lagerbeholdning, der er tale om, så tilbyder vi et passende lagerhotel – uanset om du vil leje et lagerlokale til opbevaring af tekstiler eller maskiner, så har vi pladsen. Lokalerne er eksempelvis ideelle til fjernlager eller lignende. Prisen for lageropbevaring hos os er 100 kr. pr. måned pr. palle.

Du kan også leje vores store opvarmede lagerhal på 320 m2. Her kan du tørt og sikkert opbevare lagervarer på paller eller biler, motorcykler, campingvogne eller maskiner. Alle lagerlokaler er aflåst og udstyret med alarm.

Alle lagerrum et let tilgængelige, og det er muligt at læsse af og på gennem en stor port. Underlaget er fast og aflæsningsstedet er overdækket, så al aktivitet kan foregå i tørvejr. Vi bor selv på stedet og er derfor meget fleksible i forhold til adgangen til dit lagerrum.

Du har også mulighed for at leje en isoleret lagerhal til opbevaring med betongulv på 600 m2. Opbevaringshallen er perfekt til for eksempel store landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og lignende.


Ring og få et tilbud på 40 91 79 66